15.10.2020.

Tvrtka Brother spada u skupinu vodećih svjetskih proizvođača specijaliziranih za područje ispisa i elektronike, a izgradila je svoju visoku poziciju zahvaljujući izvrsnoj kvaliteti ponuđenih proizvoda. Portfelj tvrtke uključuje pisače, mobilne pisače, skenere i pisače za naljepnice, web konferencije i druga poslovna rješenja koja pomažu personalizirati tehnologiju kako bi što bolje odgovarali vašim poslovnim zahtjevima.

Laserski jednofunkcijski pisači Brother

Brother ima zanimljivu paletu laserskih pisača za pojedinačne korisnike i male urede. Njihovi laserski pisači prava su adresa za jednostavan i brz ispis doma ili u uredu.

Laserski jednofunkcijski pisači Brother

Laserski višefunkcijski pisači Brother

Višenamjenski uređaji za brzinu, pouzdanost i učinkovitost, pravi je odabir za vaš dom ili ured. Štede prostor i istovremeno nude brojne značajke kao što su ispis, kopiranje, skeniranje i faksiranje uz jeftin ispis.

Laserski višefunkcijski pisači Brother

Tintni višefunkcijski pisači

Robusna i pouzdana serija profesionalnih A3 tintnih višenamjenskih uređaja za MPS program.

Tintni višefunkcijski pisači Brother

Mobilni pisači Brother

Brother nudi elegantne, lagane, mobilne pisače izrađene za rad u pokretu. Gdje god bili možete se osloniti na pisače Brother koji nude iznimnu kvalitetu ispisa.

Mobilni pisači Brother

Pisači naljepnica i računa Brother

Široka paleta stolnih, ručnih i mobilnih pisača naljepnica, računa i traka za dom, ured i druge oblike poslovanja.

Pisači naljepnica i računa Brother

Skeneri Brother

Učinite digitalizaciju različitih dokumenata jednostavnim zadatkom. Istražite Brother paletu skenera dokumenata.

Skeneri Brother

3 Godine Jamstva

Svi Brother proizvodi imaju 3 GODINE JAMSTVA.

BESPLATNO jamstvo putem registracije na webu osigurava vam dodatnu uslugu u slučaju bilo kakvih problema. Da biste iskoristili prošireno jamstvo, morate obaviti registraciju uređaja na webu u roku od 60 dana od dana kupnje.