17.11.2021.

Neka vam sastanci proteknu u pravoj suradnji zahvaljujući ovim intuitivnim, interaktivnim zaslonskim rješenjima za sastanke koja kombiniraju prednosti prezentacijskih ploča, interaktivnih ploča i standardnih zaslona. 

Epson uređaji omogućavaju reprodukciju u punoj visokoj rezoluciji sadržaja na prilagodljivom zaslonu dijagonale do 100 inča te korištenje strategija za objedinjenu komunikaciju i upotrebu vlastitih uređaja na radnom mjestu, za poticanje pravog timskog rada i unaprjeđivanje metoda rada s udaljenih lokacija te osiguravanje slobode i fleksibilnosti koje vaš posao zahtijeva.

 

Objedinjavanje ljudi, mjesta i informacija

Rješenja tvrtke Epson za objedinjavanje svima daju mogućnost brzog i jednostavnog stvaranja veza, dijeljenja informacija i uključivanja u sastanke. Načini na koje surađujemo mijenjaju se te usvajamo nove tehnologije i omogućavamo svima jednostavan pristup sastancima, bili oni uživo ili na udaljenim lokacijama, dostupni putem mreže, kako bi se svi mogli uključiti kroz informativne i motivirajuće interaktivne rasprave u stvarnom vremenu. Pozivatelji mogu označavati sadržaj zahvaljujući upravljanju dodirom prstom i podršci za dvije olovke, uz jednostavno dijeljenje sadržaja i zaslona s pametnih telefona, tableta i prijenosnih računala.

 

Preuzmi brošuru

Obogaćivanje prostora za sastanke

Redefinirajte poslovne prezentacije uz projektore koji reproduciraju velike slike i olakšajte prenošenje svoje poruke u svim prostorima, sobama i salama za sastanke. Za razliku od tankih zaslona, naši projektori omogućavaju promjenjivu veličinu slike publici, za prikaz svih značajki u svijetlim, živopisnim detaljima, bez obzira na sadržaj prezentacije.

Povećajte čitljivost svih sadržaja

Veći zasloni i visoka rezolucija omogućavaju svima prikaz prezentacija, čime se potiču njihovo sudjelovanje i suradnja.

Dodatna funkcionalnost interaktivne ploče

Povežite interaktivnu ploču putem HDMI priključka i projicirajte slike na veliki sekundarni zaslon. Sadržaj možete gledati i označavati izravno s najviše 15 prijenosnih računala ili tableta preko web-preglednika, a zatim ih spremati, slati ili ispisivati. Funkcionalnost interaktivne ploče pruža i zaštitu uz pristup zaštićen lozinkom.

Bolja komunikacija

Pretvorite sastanke u živahne rasprave uz interakciju sa zaslonom putem dvije olovke ili upravljanje dodirom prstom16 preko cijelog zaslona i projiciranje na praktički bilo koju ravnu površinu, uključujući površinu stola. Raspravljajte i razvijajte ideje, a zatim spremajte i ispisujte rezultate ili dokumente iz e-poruka izravno u MS Outlook kontakte zahvaljujući podršci za Lightweight Directory Access Protocol (LDAP).

Tehnologija jednostavnog održavanja

Smanjite ukupne troškove vlasništva i opustite se zahvaljujući pouzdanoj dugotrajnosti i pouzdanosti uređaja tvrtke Epson, jamstvu CoverPlus365 te duljim ciklusima održavanja lampe i filtra zraka.

EB-1470Ui je naš prvi poslovni projektor s laserskim izvorom svjetlosti. Laserska tehnologija omogućava 20.000 sati projekcije bez potrebe za održavanjem. U usporedbi s projektorima koji upotrebljavaju klasične UHP žarulje, smanjeni su i troškovi rada i troškovi održavanja, a nema ni prekida rada zbog zamjene žarulja.

Prilagodljiv interaktivni početni zaslon

Postavite prečace za odabir omiljenog izvora putem interaktivnog početnog zaslona, bez potrebe za daljinskim upravljačem.

Usmjeravanje i dijeljenje bežične veze

Kroz utvrđivanje prioriteta za produktivnost, suradnju i integraciju uređaja, bežično povezivanje omogućava dijeljenje interaktivne ploče i drugog sadržaja, kao i daljinsko označavanje s pametnih telefona, tableta i prijenosnih računala. Jednostavno dijeljenje sadržaja zrcaljenjem zaslona.

Ugrađeni audio kao dio standardne opreme

Ugrađeni zvučnik od 16 W uklanja potrebu za dodatnim izvorima zvuka, štedeći vam novac i napor.

Veličina zaslona je važna

 

 

Prikažite sve pojedinosti na slikama dijagonale do 500 inča koje su svijetle, ne pate od odbljesaka, privlačne su i jasno vidljive iz svih dijelova prostorije. Za razliku od zaslona s ravnom pločom, veličina zaslona nije fiksna. Umjesto zumiranja i izrezivanja sadržaja, možete jednostavno povećati zaslon. Osim toga, projektori su lagani, kompaktni i prijenosi, što montažu čini jednostavnom.

Povezivanje i prezentacija

 

Projektori tvrtke Epson omogućavaju izradu trenutačnih prezentacija, bez frustracija i odgoda uslijed problema s konfiguriranjem i kompatibilnošću. Brzo i jednostavno povežite uređaje, dijelite sadržaje i uključite sve sudionike sastanka, kao i one povezane putem mreže uz punu podršku za strategije za objedinjenu komunikaciju (UC) i upotrebu vlastitih uređaja na radnom mjestu (BYOD).

Interaktivna rješenja

Rješenja tvrtke Epson za sastanke objedinjuju ljude, mjesta i informacije za veću učinkovitost i bolju interakciju s vašom tvrtkom. Prostorije za sastanke evoluirale su i pružaju sve tehnološke pogodnosti uz jednostavno, učinkovito dijeljenje i prikaz informacija s bilo kojeg uređaja i naprednu interaktivnost koja sastanke pretvara u produktivne razgovore.

Pune boje

Zahvaljujući Epson 3LCD tehnologiji, možete projicirati živopisne, dojmljive slike do pune visoke rezolucije čak i u jako osvijetljenim prostorijama. Optička tehnologija 3LCD u srcu svih projektora tvrtke Epson kombinira visoku razlučivost i visoke omjere kontrasta za reprodukciju bogatih boja i svjetline tri puta veće u odnosu na DLP projektore s jednim čipom2. Ukratko, projektori tvrtke Epson omogućavaju ujednačenu reprodukciju slika vjernih originalu koje će dojmiti i nadahnuti publiku, bez obzira na temu.

HD-Ready interaktivni projektor s olovkom

Epson EB-685Wi

  • Zaslon do 100 inča i izvanredna kvaliteta: HD-ready WXGA rezolucija uz Epsonovu 3LCD tehnologiju
  • Unos bilješki s dvije olovke: Dva korisnika mogu istovremeno unositi bilješke pomoću uključenih olovaka
  • Pouzdan: Poboljšana pouzdanost i dulji vijek trajanja žarulje
  • Interaktivnost s više zaslona: Kombinirajte dva projektora da biste stvorili jedan veliki interaktivni prikaz
  • Mogućnost bežičnog spajanja (dodatna mogućnost): Omogućuje jednostavan prikaz sadržaja s niza pametnih uređaja