09.09.2020.

Poštovani klijenti Copy Electronica,

slijedeći naputke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo donijeli smo mjere i naputke prikazane u nastavku. Cilj ovih mjera je osigurati zdravlje i sigurnost naših zaposlenika i partnera kako bismo zaštitili klijente i dionike te zadržali kontinuitet poslovanja.

Posebno izdvajamo:

  • U Copy Electronicu smo osnovali krizni stožer i razvili postupke za rad certifikacijskog tijela u uvjetima pandemije ili nastanka nekih drugih kriznih stanja. Krizni stožer dnevno prati rad državnih i lokalnih kriznih stožera te provodimo mjere i preporuke i skladu s njihovim odredbama. Radimo na zaštiti naših zaposlenika i vanjskih partnera kako bismo minimalizirali nepovoljne utjecaje na njihovo zdravlje i zdravlje okoline.
  • Cilj naših mjera je smanjenje negativnog učinka na poslovanje, izbjegavanje odgađanja i otkazivanja dogovorenih aktivnosti kroz primjenu alternativnih načina servisiranja i održavanja (rješenja na daljinu). Pružamo smjernice o postupanju kako bi se ispunili zahtjevi akreditacije i vlasnika scheme koji se odnose na epidemiju COVID-19.
  • Iz predostrožnosti smanjujemo organizaciju fizičkih sastanaka na najmanju moguću mjere te koristimo online alate za komunikaciju i suradnju (Google Meet, RICOH @remote, webinari, itd.). Takve aktivnosti su u planu i nadalje. Pravovremeno i redovito obavještavamo zaposlenike i vanjske partnere o poduzetim mjerama te činimo sve što je u našoj mogućnosti kako bi se gore navedene mjere i uspješno provodile. 
  • U slučaju potrebe za provođenjem aktivnosti na licu mjesta, svaka situacija se procjenjuje na temelju preporuka i uputa područnih lokalnih vlasti. Svi suradnici i zaposlenici Copy Electronica koji borave ili su putovali kroz područja u kojima se primjenjuju karantenske mjere oslobođeni su terenskog rada. 
  • Radi opće zaštite zdravlja i sigurnosti, suradnici i zaposlenici Copy Electronica i bilo koje druge strane ne smiju ulaziti u naš ured u slučaju:
  1. Simptoma gripe poput vrućice, kašlja, poteškoća s disanjem;
  2. Prolaska kroz “crvene zone”;
  3. Nedavnog putovanja u zemlje koje imaju visoki rizik kontaminacije virusom;
  4. Prethodnog izravnog kontakta s osobama koje su testirane pozitivno na COVID-19 i / ili su podložne simptomima gripe poput vrućice, kašlja, poteškoća s disanjem

Za ostala pitanja i informacije o servisu, održavanju i prodaji, molimo vas da nam se slobodno javite. U slučaju primitka novih uputa službenih vlasti obavijestit ćemo vas u najkraćem roku. Copy Electronic i dalje teži pružanju najbolje usluge svojim klijentima poštujući i prepoznajući situaciju u kojoj se nalazimo.

 

S poštovanjem,

Copy Electronic tim