05.11.2021.

Ako ste inženjer ili arhitekt ili radite s topografskim planovima, planovima gradskog gospodarenja ili teritorijalnim kartama u mjerilu i trebate točan, pouzdan i detaljan ispis, Epson ploteri sigurno ispunjavaju vaše zahtjeve.

Arhitekti

Prikažite svoje CAD dizajne s nevjerojatnim detaljima

Omogućite klijentima i suradnicima da iskuse bogatstvo vaših dizajna, prikaza i grafika prikazima u punim bojama, s briljantnim detaljima i oštrim fotografijama. Linija pisača velikog formata SureColor serije SC-T ispunjava zahtjeve CAD ispisivanja i iscrtavanja, nacrta, zajedno s poslovnim prijedlozima i dokumentima koji su potrebni za klijenta i za pravne aspekte vaših projekata.

Agencije za oglašavanje

Istaknite se u gomili

Ostavite dobar dojam i privucite pažnju svojih klijenata izradom upečatljivih materijala koji brzo i učinkovito privlače pažnju. Ispisujte sve, od velikih plakata fotografske kvalitete do transparenata. Pisač velikog formata može poboljšati vašu marketinšku učinkovitost jer će vam omogućiti da jednostavno upravljate svojim kreativnim radnim procesom.

Inženjering

Ispisujte brzo i iznimno detaljno

Niski ukupni troškovi vlasništva i velika brzina čine pisače velikog formata SureColor serije SC-T Series idealnim za inženjere. Kad god želite napravite detaljne i točne crteže velikog formata, prikaze, sheme, nacrte i još mnogo toga. Dugotrajne ispisne glave i rjeđe punjenje uložaka znači da vi imate kontrolu nad kvalitetom ispisa te istovremeno štedite vrijeme i novac.

Mala poduzeća

Prigrlite svoju kreativnost

Od plakata do transparenata, od prezentacija do grafika, interno ispisivanje velikog formata podiže vašu robnu marku i poboljšava vašu reputaciju na sve konkurentnijem tržištu.

Obrazovanje

Oživotvorite nastavu

Škole, fakulteti i sveučilišta često trebaju najnoviju tehnologiju kako bi potaknuli i inspirirali sljedeću generaciju. Kreirajte zadivljujuće popratne sadržaje za učionicu i ispišite promotivne materijale za školske događaje u samoj školi.

Reprografika

Oduševite svoje klijente zadivljujućom kvalitetom

Pisači SureColor serije SC-T l savršeno se uklapaju u vaš radni proces zahvaljujući našoj jednostavnoj aplikaciji za ispis ili upotrebom opcionalnog modula za Adobe PostScript 3 (za naprednije modele) koji podržava formate PDF, JPEG i TIFF. Možete ispisivati i iz CAD datoteka i širokog raspona aplikacija za stolno izdavaštvo i dizajnerskih softverskih paketa.

Posrednici za nekretnine

Istaknite se na tržištu

Na pisačima velikog formata možete ispisivati table s oznakama, reklamne plakate, transparente za skele, tlocrte, naljepnice za prozore i zidne karte – sve što vam je potrebno možete izraditi interno za promociju svoje tvrtke i postizanje izvrsnih rezultata za klijente.

Graditeljstvo

Upravljajte troškovima i povećajte fleksibilnost

Zadivite svoje klijente i partnere dokumentima i planovima u velikom formatu, izvrsne jasnoće, kvalitete i detaljnosti slike. Interno izradite unutarnje građevinske znakove, omote za zgrade, navlake za skele i velike mrežaste transparente, brzo, točno i povoljno. Zahvaljujući pisačima velikog formata, stavljanje CAD crteža ili drugih prikaza plana na papir postaje jednostavno.