17.09.2019.

Aspire 3 ima sve što vam je potrebno. Postignite više uz široki raspon priključaka, uključujući USB 3.1 priključak, USB 2.0 priključak, HDMI i još mnogo toga. Precizna dodirna pločica ima brži odziv od standardnih dodirnih pločica, zbog čega možete učinkovitije raditi.

Putujte s lakoćom i pritom izgledajte odlično zahvaljujući tankom i laganom pjeskarenom aluminijskom gornjem poklopcu prijenosnog računala Aspire 5. Debljina ovog računala je svega 17,95 mm, a njegova glatka završna obrada ugodna je pod prstima te naglašava vrhunski dojam i izgled poklopca. Zahvaljujući trajanju baterije do 8 sati uređaj može biti uz vas cijeli dan.

Snažan procesor

Uz Intel® Core™ i7 procesor1 8. generacije i NVIDIA® GeForce® MX230 grafiku1 gledanje videozapisa i pretraživanje interneta brzo je i bez prekida, a jednako će vam ugodno biti i dok radite. Zahvaljujući ovoj snažnoj kombinaciji i DDR4 memoriji kapaciteta do 16 GB1, aplikacije se brže učitavaju, grafička kartica radi bolje, a istovremeno izvršavanje zadataka još je učinkovitije.

Živopisna slika

Za oštre i realistične boje zaslužna je FHD1 rezolucija. Uživajte u fantastičnoj slici na većem zaslonu, što omogućuju 17,3-inčni, 15,6-inčni ili 14-inčni zasloni s tankim okvirom1. Filtrirajte plavu svjetlost koja napreže oči kako biste mogli raditi dulje i uz manje napora uz tehnologiju Acer BlueLightShield™.

Puno prostora

Uživajte u pouzdanom radu i nevjerojatnoj stabilnosti i trajnosti podataka koju omogućuju dva utora za PCIe SSD pogone maksimalnog kapaciteta do 512 GB1. Jednostavno spremite i dijelite važne projekte i podatke uz tvrdi disk od 2 TB1.

Bežična snaga

Wi-Fi 5 (802.11ac) bežična antena postavljena na najbolje mjesto osigurava snažan, neprekidan bežični signal. Zapanjujuća jasnoća slike i zvuka za koju su zaslužni digitalna web-kamera i mikrofon povezuju vas sa svijetom.

Priključci za sve prilike

Nije važno što trebate povezati – Aspire 3 ima sve što vam je potrebno. Postignite više uz široki raspon priključaka, uključujući USB 3.1 priključak, USB 2.0 priključak, HDMI i još mnogo toga1. Precizna dodirna pločica ima brži odziv od standardnih dodirnih pločica, zbog čega možete učinkovitije raditi.

Snaga zvuka i glasa

Tehnologija Acer TrueHarmony™ omogućuje vam da pojačate glazbu i uživate u dubljem basu i većoj razini glasnoće zahvaljujući inovativnom dizajnu zvučnika. Microsoft Cortana® i Amazon Alexa1 omogućuju vam da računalom jednostavno upravljate bez ruku i osjetite slobodu glasovnog upravljanja.

Specifikacije se razlikuju ovisno o modelu i/ili regiji.
Navedeno trajanje baterije temelji se na testiranju s pretraživanjem interneta na modelu A315-54. Trajanje baterije navedeno je isključivo u svrhu usporedbe. Stvarno trajanje baterije ovisi o modelu, konfiguraciji, aplikacijama, formatu videočipa i značajkama koje upotrebljavate. Maksimalan kapacitet baterije smanjuje se tijekom vremena i upotrebom.

Sve ponude podložne su promjenama bez obavijesti ili obveze, i možda neće biti dostupne u na svim maloprodajnim mjestima. Navedene cijene preporučene su maloprodajne cijene proizvođača i mogu se razlikovati ovisno o maloprodajnom mjestu. Nismo odgovorni za pogreške ili propuste u vezi s cijenama, ili druge tipografske ili fotografske pogreške ili propuste. Slike se mogu razlikovati od ponude.