12.07.2019.

Aplicirali smo poticaje Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj za sufinanciranje projekta uvođenja međunarodno priznatih normi ISO 14001 i ISO 27001 čime želimo dodatno ojačati svoju poziciju u samom vrhu najboljih pružatelja usluge upravljanja ispisom i dokumentima, a to potvrđuje i činjenicu da smo prvi u Hrvatskoj certificirani Ricoh MPS partner za optimizaciju ispisnih rješenja.

Glavni cilj projekta je doprinijeti povećanju konkurentnosti domaćeg sektora mikro, malih i srednjih poduzeća na međunarodnom tržištu i to usklađivanjem poslovanja s globalno priznatim normama vezanim za kvalitetu roba i usluga u međunarodnoj razmjeni.

Na temelju postavljenog glavnog cilja definirani su specifični ciljevi koji će se realizirati ovim projektom:

  • Povećanje konkurentnosti tvrtke na domaćem tržištu
  • Omogućen nastup tvrtke na međunarodnom tržištu
  • Standardizirani poslovni procesi tvrtke

Rezultati uvođenja normi su povećanje prihoda od prodaje, ostvarenje prihoda od izvoza, uvedena su 4 sustava upravljanja poslovnim procesima, certificirana su dva sustava upravljanja poslovnim procesima i poboljšano je korištenje mjera održivog razvoja.

Ciljne skupine su postojeći i budući djelatnici tvrtke te postojeći i budući klijenti i poslovni partneri naše tvrtke za koje će biti povećana razina sigurnosti i privatnosti, te povećana razina kvalitete usluge.