Filtriranje
Izbornik
Touchless scanner
Shine Ultra
Cijena
2.071,99 kn
KUPI ODMAH
Najnoviji proizvodi
PRO Shredder
Fellowes AutoMax™ 150C
4.095,00 kn
3.699,00 kn
-10%
Dostupno odmah
Pametna platforma
Google Workspace
Cijena
2.210,00 kn
Novo
Saznaj više
0
0
Sveukupno: 0,00 €
0
Početna Proizvodi Skeneri Brother ADS-3000N, skener, SuperSpeed USB 3.0, Ethernet, ADF 50 listova, besplatan vrhunski softver [ADS3000NYJ1]

Brother ADS-3000N, skener, SuperSpeed USB 3.0, Ethernet, ADF 50 listova, besplatan vrhunski softver [ADS3000NYJ1]

Šifra: ADS3000NYJ1
Jamstvo 36 mj.
 • Funkcije: Scan
 • Brzina skena: 50 ppm / 100 ipm
 • Format skena: A4
 • Rezolucija skena: 1.200 x 1.200 dpi
 • Kapacitet uvlakača: 50 listova
 • Flatbed: Ne
Detaljna specifikacija
-15%
846,11 €
716,57 €
U cijenu je uključen PDV (25%)
Najniža cijena posljednjih 30 dana: 716,57 €
Načini plaćanja
Ista cijena
 • Iskazana cijena ista je za sve načine plaćanja: pouzećem, uplatom na račun ili kreditnom/debitnom karticom.
 • Jednokratno i obročno (do 6 rata) online plaćanje karticama - bez kamata i naknada.
 • Pogledaj sve uvjete kupnje.
Kupon za popust 5% Prijavi se na newsletter i šaljemo ti kupon za 5% popusta kod prve kupnje. Kupon vrijedi za sve proizvode koji nisu na akciji.
Proizvod na upit

Proizvod trenutno nemamo na skladištu, ali ga možemo naručiti. Pošalji upit kako bi ti javili rok dobavljivosti.

Opis

ADS-3000N

Brzi mrežni skener s profesionalnim softverom

Za pouzdano uredsko poslovanje i velike količine skeniranja pravo je rješenje Brotherov ADS-3000N koji je kompatibilan s raznim vrstama dokumenata, upravljačih programa i operativnih sustava. Učinkoviti uređaj obrađi 50 str/min i do 5.000 listova dnevno.

ADS-3000N je idealan za poslovanje koje temelji na velikim količinama papira ili moguć oporavak nakon nesreće. Za korisniku prilagođenu digitalizaciju papirnatih dokumenta tu su programabilne tipke, moćne značajke za obradu slike i profesionalni softver.

Glavne značajke

 • Brzo obostrano skeniranje (100 str/min – 50 listova/min)
 • Gigabitno žičano mrežno i SuperSpeed USB 3.0 povezivanje
 • Automatski ulagač mješanih dokumenata za 50 listova
 • TWAIN, ISIS, WIA, ICA i SANE upravljački programi, Kofax VRS® certifikat
 • Besplatan vrhunski softver koji nudi ABBYY FineReader Sprint, ABBYY PDF Transformer+ i Nuance PaperPort
 • 3 godine jamstva putem registracije na webu

 

Brotherov ADS-3000N uključuje SuperSpeed ​​USB 3.0 za poboljšanu povezivost što nudi odlične rezultate i optimalnu energetsku učinkovitost za maksimalno korištenje i brži prijenos podataka. Uređaj je također kompatibilan s prethodnim USB 2.0 standardom.

Uz ISIS i TWAIN upravljačke programe ADS-3000N podržava širok raspon značajki napredne obrade slike za profesionalan izgleda skeniranih dokumenata. Značajka za obradu slike pripremi i očisti skenirane dokumente te poboljša njihovu kvalitetu za pohranu, uređivanje, dijeljenje i zahtjeve prepoznavanje znakova (OCR). Sve to osigurava da su kritični poslovni dokumenti jednostavni za sortiranje arhive u slučaju oporavka od nesreće.

Uz obostrano skeniranje u boji, 50 listova automatski ulagač dokumenata (ADF) i neviđenu brzinu od 100 stranica / minuti ili 50 listova / min ADS-3000N stručnog odjela skener, idealno za ozbiljne potrebe malih i srednjih tvrtki.

S obostranim skeniranjem u boji, automatskim ulagačem dokumenata (ADF) za 50 listova i iznimnom brzinom do 100 str/min ili 50 listova/min, profesionalni ADS-3000N za zajedničko korištenje je idealan za potrebe malih i srednjih tvrtki.

 


 

Programabilne tipke

Upotreba programabilnih tipki nudi brzo skeniranje dokumenata na unaprijed odabrane destinacije za jednostavno skeniranje i uštedu vremena i troškova obuke osoblja. Rutinske zadatke skeniranja možemo unaprijed postaviti za iznimno brzo skeniranje uz manje koraka, što poboljšava učinkovitost radnog procesa.


Izravno skeniranje izravno na omiljene lokacije, kao što mape odjela, važne e-adrese ili softver za optičko prepoznavanje znakova (OCR), jamče brzo i jednostavno obavljanje rutinskih zadataka. Rezultat je manje pogrešaka za vrijeme skeniranja, manja potreba za obuku osoblja te ubrzan svakodnevni radni proces.

 


 

Skeniranje na USB poslužitelj

Značajka skeniranja na USB korisnicima omogućuje povezivanje s vanjskim izbrisivim memorijskim pogonom kapacitete do 64 GB.

 


 

Mrežni skeneri

Brotherovi mrežni skeneri nude pravu mrežnu mogućnost bez potrebe za instaliranjem softvera na više lokacija, čime se omogućuje skeniranje dokumenata izravno s uređaja na brojna računala i pametne mobilne uređaje. Jednostavnim pritiskom na dodirni zaslon* omogućite brzo i jednostavno zajedničko korištenje skeniranih dokumenata radnim skupinama i odjelima, što značajno poboljšava tijek rada i povećava produktivnost.

* Dodirni zaslon samo kod modela ADS-2800W i ADS-3600W.

 


 

Profesionalno rukovanje papirom

Moćni profesionalni stolni skeneri Brother, jednostavni za korištenje, obrade različite vrste i debljine dokumenata pomoću široke izlazne ladice, čime se osigurava učinkovit prolaz papir kroz automatski ulagač dokumenata (ADF).

Naši vrhunsko dizajnirani zaustavljači dokumenta daju izvrsne rezultate, jer se ulaganje papira točnije i mogućnost zastoja uvelike smanjena. Ladica je nagnuta za što manji otpor papira kako bi dokumenti prolazili glatko, bez savijanja. Te male, ali savršene tehničke kvalitete su ono što čini Brothera stručnjaka na području skenera.

 


 

Otkrivanje više listova

Ova značajka sustava koristi ultrazvučne valove za otkrivanje pogrešnog ulaganja dokumenata. Prolaz papira automatski se zaustavlja, a korisnik je upozoren ako se otkrije pogrešan signal, čime se smanjuje rizik od oštećenih dokumenata i izgubljenih podataka.

 


 

Značajke napredne obrade slike

Serija ugrađenih alata za skeniranja intuitivno pripremi i očistiti skenirane dokumente, a time i poboljša kvalitetu skenirane datoteke za pohranu, obradu, zajedničko korištenje i OCR (optičko prepoznavanje znakova). To donosi manju potrošnju tinte kod ispisa dokumenata, manju veličinu datoteka i čitljiviji tekst. Uštedite vrijeme potreban za ručno pripremu i ispravljanje dokumenata te se radije usredotočite na vaše glavne poslovne zadatke.

 


 

Skeniranje 2 u 1

Skenirajte obostrane dokumente i pohranite kao zasebne stranice za jednostavan i brži pregled.

 


 

Automatsko prepoznavanje boje (Auto Colour Detect)

Sa značajkom automatskog prepoznavanja boje skener eliminira potrebu za prethodnim sortiranjem velikih količina dokumenata ili korištenjem umetaka za odvajanje listova. Tako se znatno smanjuje prostor za pohranu, a također se smanji i vrijeme potrebno za prethodno sortiranje dokumenata.

 


 

Automatska rotacija slike, automatsko obrezivanje i automatska korekcija iskrivljenja (Auto Image Rotation, Auto Crop, Auto Deskew)

Automatska rotacija slike, automatsko obrezivanje i automatska korekcija iskrivljenja skeniranih slika za profesionalan konačni izgled

 


 

Obrada pozadine (Background Processing)

Datoteke skeniranih slika obradi s određenom bojom pozadine ili ukloni pozadinu za jasniji pregled te istovremeno smanji veličinu izlazne datoteke.

 


 

Otkrivanje crtičnih kodova

Identifikacija i prepoznavanje informacije crtičnog koda otisnutog ili zalijepljenog na dokumente i obrasce kako bi se uklonila potreba za ručnim sortiranjem dokumenata.

 


 

Uklanjanje prazne stranice (Blank Page Removal)

Automatski detektira i ukloni skenirane prazne stranice, što smanjuje veličinu datoteke i skraćuje vrijeme pripreme dokumenata.

 


 

Uklanjanje boje (Colour Dropout)

Uklonite crvenu, plavu ili zelenu boju za oštriji tekst, lakši za čitanje, i za spriječavanje probijanja boje kroz list.

 


 

Uklanjanje mrlja (Despeckle)

Kada su izvorni dokumenti prljavi ili sadrže mrlje od tinte, alat za inteligentno poboljšanje slike pomaže obraditi stranice u jasne i oštre datoteke.

 


 

Dinamički kontrast / binarizacija (Dynamic Threshold / Binarization)

Ako su slike i tekst zbog intenziteta boje teške za čitanje, alat dinamičkog kontrasta/binarizacije posvjetljuje ili potamnjuje skenirane dokumente kako bi postali oštriji, čistiji i čitljivi. Razinu intenziteta svijetlih i tamnih tonova, korisnik može podesiti i tako poboljšati čitljivost.

 


 

Popunjavanje rubova / čišćenje (Edge Fill / Clean Up)

Uklanjanje neželjenih rubova za čiste rubove stranica bez suvišnih sjena koje su posljedice skeniranja.

 


 

Multi stream

Skenirane dokumente u boji možete pohraniti kao crno-bijele, u sivim tonovima i u boji - za uporabu kada ispisa ili kopiranja.

 


 

Uklanjanje tragova bušilice za papir (Punch Hole Removal)

Čisti rubove stranice uklanjanjem tragova bušilice za papir sa skeniranih dokumenata. Naša inovativna značajka popunjavanja može također izjednačiti boju pozadine dokumenta.

 


 

Dijeljenje skenirane slike (Split image)

Skeniranje i podjela jednostranih dokumenata u odvojene slike za zajedničko korištenje ili pregled kao zasebne datoteke. To je osobito korisno prilikom slanja različitih područja sadržaja unutar jednog dokumenta različitim odjelima.

Tehničke karateristike
Jamstvo
36 mj.
Funkcije:
Scan
Uvlakač dokumenata:
Da
Brzina skena:
50 ppm / 100 ipm
Format skena:
A4
Rezolucija skena:
1.200 x 1.200 dpi
Kapacitet uvlakača:
50 listova
Flatbed:
Ne
Ethernet:
Da
Česta pitanja

Cijena mi je previsoka, mogu li dobiti kakav popust?

U našem webshopu vrijedi "Ista cijena za sve načine plaćanja".

Na checkoutu će biti ista cijena kao i na samom proizvodu, bez iznenađenja i bez obzira koji način plaćanja odabrali i dostavu.

Cijena je ista za sve načine plaćanja: pouzećem, uplatom na račun ili kreditnom/debitnom karticom.

Jednokratno i obročno (do 6 rata) online plaćanje karticama - bez kamata i naknada.

Ako želiš uštedjeti 5% kod prve kupnje, upiši se besplatno na newsletter i nakon potvrde prijave na e-mail ti stiže kupon koji možeš iskoristiti na sve proizvode koji nisu na akciji.

Mogu li na webshopu dobiti R1?

Da, u našem webshopu možeš dobiti R1 račun.

Nakon što ubaciš proizvod u košaricu i klikneš na gumb "DOVRŠI KUPNJU", na sljedećem koraku su Podaci za dostavu i tamo označiš kućicu "Trebam R1 račun" i ispuniš tražena polja.

Koji su sve načini plaćanja?

Načini plaćanja:

 • kreditnom/debitnom karticom, jednokratno i obročno (do 6 rata) bez kamata i naknada
 • uplatom na račun internet bankarstvom
 • pouzećem prilikom dostave paketa

Odgovaraju li slike uređaja iskazanoj cijeni

Slike nekih uređaja mogu biti simbolične i sadržavati dodatnu opremu kao što je ulagač dokumenata, finišer, postolje i slično, a koja nije standardna u osnovnim modelima. Za sva dodatna pitanja uvijek smo na rasolaganju za pomoć preko:

Vidjeti proizvod na webshopu je jedno, a imati ga kod sebe je drugo. Kako bi premostili tu razliku, nudimo ti kupon za 5% popusta kod prve kupnje na sve proizvode koji nisu na akciji.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naše Uvjete kupnje.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Uvjetima kupnje pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google Maps
Live chat
Sendgrid

Google Tag Manager
Google Analytics
Google Ecommerce