Filtriranje
Izbornik
Najnoviji proizvodi
Touchless scanner
Shine Ultra
Cijena
2.071,99 kn
KUPI ODMAH
Najnoviji proizvodi
PRO Shredder
Fellowes AutoMax™ 150C
4.095,00 kn
3.699,00 kn
-10%
Dostupno odmah
Pametna platforma
Google Workspace
Cijena
2.210,00 kn
Novo
Saznaj više
0
0
Sveukupno: 0,00 €
0
Početna Proizvodi Skeneri Brother ADS-3600W, skener, WiFi, NFC, USB, Ethernet, ADF 50 listova, Touchscreen, besplatan vrhunski softver [ADS3600WYJ1]
WiFi
NFC
Touchscreen

Brother ADS-3600W, skener, WiFi, NFC, USB, Ethernet, ADF 50 listova, Touchscreen, besplatan vrhunski softver [ADS3600WYJ1]

Šifra: ADS3600WYJ1
Jamstvo 36 mj.
 • Funkcije: Scan
 • Brzina skena: 50 ppm / 100 ipm
 • Format skena: A4
 • Rezolucija skena: 1.200 x 1.200 dpi
 • Kapacitet uvlakača: 50 listova
 • Flatbed: Ne
Detaljna specifikacija
-10%
995,29 €
895,75 €
U cijenu je uključen PDV (25%)
Najniža cijena posljednjih 30 dana: 895,75 €
Načini plaćanja
Ista cijena
 • Iskazana cijena ista je za sve načine plaćanja: pouzećem, uplatom na račun ili kreditnom/debitnom karticom.
 • Jednokratno i obročno (do 6 rata) online plaćanje karticama - bez kamata i naknada.
 • Pogledaj sve uvjete kupnje.
Kupon za popust 5% Prijavi se na newsletter i šaljemo ti kupon za 5% popusta kod prve kupnje. Kupon vrijedi za sve proizvode koji nisu na akciji.
Proizvod na upit

Proizvod trenutno nemamo na skladištu, ali ga možemo naručiti. Pošalji upit kako bi ti javili rok dobavljivosti.

Opis

ADS-3600W

Brzi bežični mrežni skener s uključenim profesionalnim softverom

Brother ADS-3600W kombinira vrhunski hardver s obostranim skeniranjem i softverskim paketom punim značajki po vrlo konkurentni cijeni za smanjenje troškova i povećanje produktivnosti.

ADS-3600W podržava različite vrste dokumenata, upravljačkih programa i operativnih sustava, a nudi i korisniku prilagođen LCD dodirni zaslon u boji, NFC čitač (komunikacija bliskog polja, eng. Near Field Communications) i bežičnu povezivost te tako osigurava nesmetanu integraciju u postojeće uredsko okruženje. Učinkovit uređaj je zahvaljujući brzini do 50 stranica u minuti i drugim značajkama pouzdan alat za obradu do 5.000 dokumenata dnevno, što ga čini idealnim za tvrtke s potrebom za svakodnevnu digitalizaciju velikih količina papirnatih dokumenata.

Glavne značajke

 • Brzo obostrano skeniranje (100 str/min – 50 listova/min)
 • Gigabitno žičano mrežno i SuperSpeed USB 3.0 povezivanje
 • Automatski ulagač mješanih dokumenata za 50 listova
 • 9,3 cm LCD dodirni zaslon u boji s mogućnošću zaključavanja
 • Besplatan vrhunski softver koji nudi ABBYY FineReader Sprint, ABBYY PDF Transformer+ i Nuance PaperPort
 • 3 godine jamstva putem registracije na webu

Brotherov ADS-3600W skener dokumenata u boji je dizajniran za poslovanje, jer sa svojim kapacitetima nudi brzu i učinkovitu digitalizaciju dokumenata koja vam uštedi vrijeme. Skeniranje jednim dodirom putem 9,3 cm dodirnog zaslona u boji omogućava jednostavno rješenje za skeniranje za sve zaposlenike jer veliki ekran pruža jednostavnije korištenje značajki i uporabu, što u potpunosti smanjuje potrebu za obuku osoblja.

Programabilni dodirni zaslon omogućuje prethodno postavljanje prečaca za skeniranje izravno na određena mjesta, uključujući FTP ili mrežnu lokaciju mape za trenutnu razmjenu dokumenata između radne grupe i odjele. Skeniranje jednim dodirom sprječava rizik od netočnih prijava i gubitka dokumenata te u isto vrijeme osigurava skeniranje na željeno mjesto svim zaposlenicima.

ADS-3600W omogućava žičano i bežično povezivanje za visoku fleksibilnost radnih mjesta. Bežično povezivanje omogućuje da ADS-3600W smjestite bilo gdje u uredu, posebno tamo gdje vam to najviše odgovara. Naša sigurna bežična mrežna značajka također pruža bezbrižnost IT odjelu i poslovnu prilagodljivost korisnicima.

Najmoćniji model iz ADS serije skenere kombinira čitanje u e-poštu, poslužitelj e-pošte, datoteku sliku, USB i globalnu mrežu, kao i u lokalnu mrežu, softver OCR (optičko prepoznavanje znakova) i SharePoint, omogućujući široku funkcionalnost čak i za potrebe većih tvrtki. Brotherov ADS-3600W model omogućuje najnaprednije korištenje i visoke brzine prijenosa, jer sadrži SuperSpeed ​​USB 3.0 povezivanje za visoku učinkovitost, izuzetno brzu obradu i optimiziranu potrošnju energije. Uređaj također nudi kompatibilnost s prethodnim USB 2.0 standardom.

S obostranim skeniranjem u boji, automatskim ulagačem dokumenata (ADF) za 50 listova i iznimnom brzinom do 100 str/min ili 50 listova/min, profesionalni ADS-3600W za zajedničko korištenje je idealan za srednje velikih tvrtki.


 

Mrežni skeneri

Brotherovi mrežni skeneri nude pravu mrežnu mogućnost bez potrebe za instaliranjem softvera na više lokacija, čime se omogućuje skeniranje dokumenata izravno s uređaja na brojna računala i pametne mobilne uređaje. Jednostavnim pritiskom na dodirni zaslon* omogućite brzo i jednostavno zajedničko korištenje skeniranih dokumenata radnim skupinama i odjelima, što značajno poboljšava tijek rada i povećava produktivnost.

* Dodirni zaslon samo kod modela ADS-2800W i ADS-3600W.

 


 

Dodirni zaslon u boji

Pomoću dodirnog zaslona u boji možete skenirane dokumente odmah poslati na unaprijed određene destinacije za brzo i lako skeniranje. Rutinske radne zadatke skeniranja jednostavno i u samo nekoliko koraka prethodno postavimo za poboljšani radni proces.

Izravno skeniranje izravno na omiljene lokacije, kao što mape odjela, važne e-adrese ili softver za optičko prepoznavanje znakova (OCR), jamče brzo i jednostavno obavljanje rutinskih zadataka. Rezultat je manje pogrešaka za vrijeme skeniranja, manja potreba za obuku osoblja te ubrzan svakodnevni radni proces.

 


 

Komunikacija bliskog polja (Near Field Communication, NFC)

NFC omogućuje bežičnu komunikaciju u izravnoj blizini između vašeg Brother skenera i NFC uređaja.

Značajka NFC automatski uspostavlja izravnu vezu i omogućuje trenutno skeniranje bez potrebe za spajanje na mrežu - za jednostavan, brz i neometan radni proces.

Omogućite korisnicima, posjetiteljima ili zaposlenicima brzi privremeni pristup Brother skeneru bez potrebe po dobivanju zaporke ili vjerodajnice za prijavu, što može biti dugotrajno i složeno.

 


 

Sučelje Brother Solutions (Brother Solutions Interface, BSI)

BSI je softversko sučelje koje dopušta vanjskim (ne Brother) razvojnicima izgradnju prilagođenih rješenja za uređaje Brother ili u vezi s njima. Omogućuje razvoj prilagođenih izbornika i ekrana za pružanje novih mogućnosti i prilika – što donosi korisnicima/klijentima poboljšanje poslovnih procesa te smanjenje troškova i mogućnosti gubitka odnosno rizika.

 


 

Značajka sigurno zaključavanje (Secure Function Lock, SFL)

SFL je sigurnosna značajka koja može omogućiti ili onemogućiti određenu značajku i dozvoljava ograničavanje korisnika koji se spajaju. Javni način ostavlja sve funkcije neograničene. SFL nudi IT administratorima ograničenje postavki skenera za pojedinog korisnika, omogućavajući upravljanje značajki i poboljšanu sigurnost.

 


 

Značajke napredne obrade slike

Serija ugrađenih alata za skeniranja intuitivno pripremi i očistiti skenirane dokumente, a time i poboljša kvalitetu skenirane datoteke za pohranu, obradu, zajedničko korištenje i OCR (optičko prepoznavanje znakova). To donosi manju potrošnju tinte kod ispisa dokumenata, manju veličinu datoteka i čitljiviji tekst. Uštedite vrijeme potreban za ručno pripremu i ispravljanje dokumenata te se radije usredotočite na vaše glavne poslovne zadatke.

 


 

Skeniranje 2 u 1

Skenirajte obostrane dokumente i pohranite kao zasebne stranice za jednostavan i brži pregled.

 


 

Automatsko prepoznavanje boje (Auto Colour Detect)

Sa značajkom automatskog prepoznavanja boje skener eliminira potrebu za prethodnim sortiranjem velikih količina dokumenata ili korištenjem umetaka za odvajanje listova. Tako se znatno smanjuje prostor za pohranu, a također se smanji i vrijeme potrebno za prethodno sortiranje dokumenata.

 


 

Automatska rotacija slike, automatsko obrezivanje i automatska korekcija iskrivljenja (Auto Image Rotation, Auto Crop, Auto Deskew)

Automatska rotacija slike, automatsko obrezivanje i automatska korekcija iskrivljenja skeniranih slika za profesionalan konačni izgled

 


 

Obrada pozadine (Background Processing)

Datoteke skeniranih slika obradi s određenom bojom pozadine ili ukloni pozadinu za jasniji pregled te istovremeno smanji veličinu izlazne datoteke.

 


 

Otkrivanje crtičnih kodova

Identifikacija i prepoznavanje informacije crtičnog koda otisnutog ili zalijepljenog na dokumente i obrasce kako bi se uklonila potreba za ručnim sortiranjem dokumenata.

 


 

Uklanjanje prazne stranice (Blank Page Removal)

Automatski detektira i ukloni skenirane prazne stranice, što smanjuje veličinu datoteke i skraćuje vrijeme pripreme dokumenata.

 


 

Uklanjanje boje (Colour Dropout)

Uklonite crvenu, plavu ili zelenu boju za oštriji tekst, lakši za čitanje, i za spriječavanje probijanja boje kroz list.

 


 

Uklanjanje mrlja (Despeckle)

Kada su izvorni dokumenti prljavi ili sadrže mrlje od tinte, alat za inteligentno poboljšanje slike pomaže obraditi stranice u jasne i oštre datoteke.

 


 

Dinamički kontrast / binarizacija (Dynamic Threshold / Binarization)

Ako su slike i tekst zbog intenziteta boje teške za čitanje, alat dinamičkog kontrasta/binarizacije posvjetljuje ili potamnjuje skenirane dokumente kako bi postali oštriji, čistiji i čitljivi. Razinu intenziteta svijetlih i tamnih tonova, korisnik može podesiti i tako poboljšati čitljivost.

 


 

Popunjavanje rubova / čišćenje (Edge Fill / Clean Up)

Uklanjanje neželjenih rubova za čiste rubove stranica bez suvišnih sjena koje su posljedice skeniranja.

 


 

Multi stream

Skenirane dokumente u boji možete pohraniti kao crno-bijele, u sivim tonovima i u boji - za uporabu kada ispisa ili kopiranja.

 


 

Uklanjanje tragova bušilice za papir (Punch Hole Removal)

Čisti rubove stranice uklanjanjem tragova bušilice za papir sa skeniranih dokumenata. Naša inovativna značajka popunjavanja može također izjednačiti boju pozadine dokumenta.

 


 

Dijeljenje skenirane slike (Split image)

Skeniranje i podjela jednostranih dokumenata u odvojene slike za zajedničko korištenje ili pregled kao zasebne datoteke. To je osobito korisno prilikom slanja različitih područja sadržaja unutar jednog dokumenta različitim odjelima.

 


 

Profesionalno rukovanje papirom

Moćni profesionalni stolni skeneri Brother, jednostavni za korištenje, obrade različite vrste i debljine dokumenata pomoću široke izlazne ladice, čime se osigurava učinkovit prolaz papir kroz automatski ulagač dokumenata (ADF).

Naši vrhunsko dizajnirani zaustavljači dokumenta daju izvrsne rezultate, jer se ulaganje papira točnije i mogućnost zastoja uvelike smanjena. Ladica je nagnuta za što manji otpor papira kako bi dokumenti prolazili glatko, bez savijanja. Te male, ali savršene tehničke kvalitete su ono što čini Brothera stručnjaka na području skenera.

 


 

Otkrivanje više listova

Ova značajka sustava koristi ultrazvučne valove za otkrivanje pogrešnog ulaganja dokumenata. Prolaz papira automatski se zaustavlja, a korisnik je upozoren ako se otkrije pogrešan signal, čime se smanjuje rizik od oštećenih dokumenata i izgubljenih podataka.

Tehničke karateristike
Jamstvo
36 mj.
Funkcije:
Scan
Uvlakač dokumenata:
Da
Brzina skena:
50 ppm / 100 ipm
Format skena:
A4
Rezolucija skena:
1.200 x 1.200 dpi
Kapacitet uvlakača:
50 listova
Flatbed:
Ne
Tip zaslona:
Touchscreen
WiFi:
Da
Ethernet:
Da
NFC:
Da
Dimenzije (š+d+v):
306x258x250 mm
Težina:
4,55 kg
Česta pitanja

Cijena mi je previsoka, mogu li dobiti kakav popust?

U našem webshopu vrijedi "Ista cijena za sve načine plaćanja".

Na checkoutu će biti ista cijena kao i na samom proizvodu, bez iznenađenja i bez obzira koji način plaćanja odabrali i dostavu.

Cijena je ista za sve načine plaćanja: pouzećem, uplatom na račun ili kreditnom/debitnom karticom.

Jednokratno i obročno (do 6 rata) online plaćanje karticama - bez kamata i naknada.

Ako želiš uštedjeti 5% kod prve kupnje, upiši se besplatno na newsletter i nakon potvrde prijave na e-mail ti stiže kupon koji možeš iskoristiti na sve proizvode koji nisu na akciji.

Mogu li na webshopu dobiti R1?

Da, u našem webshopu možeš dobiti R1 račun.

Nakon što ubaciš proizvod u košaricu i klikneš na gumb "DOVRŠI KUPNJU", na sljedećem koraku su Podaci za dostavu i tamo označiš kućicu "Trebam R1 račun" i ispuniš tražena polja.

Koji su sve načini plaćanja?

Načini plaćanja:

 • kreditnom/debitnom karticom, jednokratno i obročno (do 6 rata) bez kamata i naknada
 • uplatom na račun internet bankarstvom
 • pouzećem prilikom dostave paketa

Odgovaraju li slike uređaja iskazanoj cijeni

Slike nekih uređaja mogu biti simbolične i sadržavati dodatnu opremu kao što je ulagač dokumenata, finišer, postolje i slično, a koja nije standardna u osnovnim modelima. Za sva dodatna pitanja uvijek smo na rasolaganju za pomoć preko:

Vidjeti proizvod na webshopu je jedno, a imati ga kod sebe je drugo. Kako bi premostili tu razliku, nudimo ti kupon za 5% popusta kod prve kupnje na sve proizvode koji nisu na akciji.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naše Uvjete kupnje.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Uvjetima kupnje pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google Maps
Live chat
Sendgrid

Google Tag Manager
Google Analytics
Google Ecommerce